Zwemstage Epinal - Dag 1

01-07-2015 08:37

Beste ouders, broers en zussen,

 

01 Jul 2015, super mooi weer, 0800 uur en reeds een fantastische sfeer!

Iedereen op tijd en paraat om de lange tocht naar Frankrijk in te zetten. Onze twee busjes waren netjes verdeeld in 8 meisjes en 8 jongens en tweemaal super sfeer. 

Rustig aan was de leuze, dus aangekomen aan onze eerste plaspauze juist voor Luxemburg kon iedereen nog een keertje de benen strekken. Gelijk door de warme temperaturen werd iedereen nog getrakteerd op een zalig ijsje door de trainers. Was dit het laatste ijsje wat ze zullen krijgen op dit sportkamp?

Het verkeer liep vlotjes; eens Frankrijk binnen voelden we de sfeer naar een hoger niveau van vakantiegevoel oplopen. Gezang, 'waar zijn die handjes?'. Gewoon we merkten al snel dat het vakantiegevoel er was.

Rond twee uur kwamen we uiteindelijk aan; onze mooie locatie was netjes afgeborsteld en al gauw was iedereen ingedeeld op zijn/haar kamer. Jammer genoeg moesten uit noodzaak enkele bedjes naar de benedenverdiepingen brengen omwille van de warmte en Bart en Pascal hadden ondervonden dat er een paar wespennesten aanwezig waren.

Iedereen super tevreden! Onze zwemmers kregen nog een lekkere Belgische sandwich en toen was het al tijd om zich klaar te maken voor de eerste training. 4400m stond op het programma voor de A en B groepen. C mocht iets minder doen, maar waren zeker niet minder gemotiveerd! Sommige konden genieten van de eerste lekkere verfrissing in een 50m bad en ondervonden al snel dat het toch anders zwemmen is!

Na onze training huiswaarts en toekomen met het ontvangst van heerlijke kookgeuren die ons kookteam had voorbereid.

Na de goede afspraken met onze trainers en zwemmers kon iedereen genieten van een verfrissende buitenlucht op ons uitgestrekt domein.

 

Wij groeten jullie allen.

Zwemmers, kookouders en trainers.

Contact

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ZBM

zbm.sec@gmail.com


ZBM : Zwemclub Beringen - Mijn vzw
Lid Vlaamse Zwemfederatie v.z.w. – K.B.Z.B. Nr 297
BTW- / Ondernemingsnummer 422697492
Vereniging nummer 316982
Bankgegevens
IBANnr.: BE89 0017-458242-85
BICcode: GEBABEBB
of
IBANnr.: BE59 751-2038732-26
BICcode: AXABBE22

Contact voor nieuwe leden
Secretaris : Patrik Vleminx
0475 / 48 00 15

Doorzoek de website

 

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode