Zwemstage Épinal - Dag 2

02-07-2015 08:52

Beste ouders, broers en zussen,

Vandaag was het super vroeg maar wel heel erg leuk opstaan!! Frank en Nick hebben ons met heel leuke, plezierige muziek wakker gemaakt! Na het opstaan hebben we onze kleren aangedaan en daarna zijn wij heel lekker gaan ontbijten! Het was een boterham of cornflakes mmmmmmmmm.

Toen zijn we gaan zwemmen. Het was droogtraining, in de vlakke zon. Wij waren allemaal heel moe en hadden het echt snikheet!!! Want het is hier ook 40 graden. Na de droogtraining zijn wij in het zwembad gesprongen. Het was een heel zware training!! Vervolgens zijn wij naar huis gereden. Toen hebben we middag gegeten tomatensoep met balletjes en als hoofdgerecht was wortelstoemp met worst.

Daarna hebben wij ons middagdutje gedaan van een uurtje. Toen waren er kinderen die met het water gingen spelen. 

Na het spelen hebben wij een 3 uurtje gegeten lekkere pudding vanille of chocolade. Vervolgens zijn de B en A zwemmers voor hun 2 de keer gaan zwemmen. Toen zijn we thuis gekomen en hebben wij avond gegeten croque monsieur mmm. Sewes gaan we een parcours op het water met bootjes spannend!!!

Nog snel een woordje van de kookouders … amai wat een eters hebben wij hier bij :-D  6 croques (met groenten) zonder moeite naar binnen spelen, zelfs beter dan van sommige moeders :-) Leuk om te horen, allez … toch voor ons he!!!  Nee, we hebben al een leuke tijd gehad, met een leuke bende kids, wat wil ne mens nog meer?  Het is inderdaad wel werkendag, je bent de ganse dag bezig, maar meestal wel op het gemak, dus dat is allemaal super graag gedaan!!  Dus, zeker een aanrader als jullie volgend jaar naar een speciale, mooie plek willen meereizen!!!  Tot een volgend woordje … 

Nina en Luna

Contact

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ZBM

zbm.sec@gmail.com


ZBM : Zwemclub Beringen - Mijn vzw
Lid Vlaamse Zwemfederatie v.z.w. – K.B.Z.B. Nr 297
BTW- / Ondernemingsnummer 422697492
Vereniging nummer 316982
Bankgegevens
IBANnr.: BE89 0017-458242-85
BICcode: GEBABEBB
of
IBANnr.: BE59 751-2038732-26
BICcode: AXABBE22

Contact voor nieuwe leden
Secretaris : Patrik Vleminx
0475 / 48 00 15

Doorzoek de website

 

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode